Despre Noi

LEVISTICUM

Complexul Levisticum inseamna o experienta de neuitat intr-o oaza de liniste si relaxare unde te poti bucura de servicii de cea mai inalta calitate: camere de cazare spatioase, restaurant cu preparate atent selecționate, evenimente memorabile si relaxare la piscina sau la terasa in sezonul estival.

Amplasare :

– 3km de aeroportul international George Enescu

– vis a vis de Dedeman, Auchan, Leroy Merlin, Metro, Tiriac Auto

Dominic Scott
MOTEL BACAU

cazare

Levisticum se claseaza in topul motelurilor din Bacau, prin ospitalitatea, experienta in domeniu si respectul fata de client. Va punem la dipozitie 36 de camere duble si 2 apartamente moderne si complet echipate pentru un sejur cu adevărat unic.

Dominic Scott
Dominic Scott
PREPARATE APETISANTE

RESTAURANT (SALON EVENIMENTE)

Bucura-te de gustul sublim al preparatelor noastre intr-o atmosfera deosebita. Te invitam sa degusti specialitatile internationale sau sa redescoperi gustul autentic traditional romanesc.

Mancarururile noastre sunt pregatite cu drag de bucatari cu experienta si pot fi servite cu vinuri exceptionale ale celor mai cunoscute podgorii.

Salonul de evenimente al hotelului Levisticum este locul ideal pentru organizarea evenimentelor remarcabile din viata dumneavoastra.

NUNTI-BOTEZURI-PETRECERI

EVENIMENTE MEMORABILE LA PISCINA

Levisticum Bacau organizeaza cele mai minunate momente din viata ta. Ce poate fi mai frumos decat o nunta intr-un cadru feeric? Piscina si terasa se transforma intr-o adevarata poveste pentru ca tu si invitatii tai sa va bucurati din plin de fiecare clipa a nuntii, botezului sau aniversarii tale.

– piscina pentru adulti

– piscina pentru copii

– terasa

Dominic Scott
Dominic Scott
NUNTI DE VIS

PAVILION NUNTI

Levisticum – cea mai eleganta locatie de nunti din Bacau. Nimic nu este nu este mai romantic decat o nunta la cort intr-un cadru de basm! Nunta intr-o astfel de locatie este mai aerisita, mai luminoasa si perminte accesul unui numar mult de mare de persoane.

Pentru ca petrecerea nunții să fie de neuitat pentru miri și invitati aveți nevoie de o echipa cu experiență în organizarea de evenimente cât și de o locație minunată.

Meniul propus de noi este unul sofisticat care va incanta papilele gustative chiar si a celor mai pretentiosi invitati, iar personalul atent selectionat va avea grija ca sa nu va lipseasca abosolut nimic. Tot ce va ramane este va bucurati si sa va distrati alaturi de cei dragi. De restul ne ocupam noi!

Evenimente:

– pavilion de vara : capacitate pana la 440 de invitati

– salon : capacitate pana la 260 de invitati

– restaurant : capacitate pana la 100 de inviati